Skip to main content

Twee modellen Steel DUO

Ascaso Steel DUO Black Ascaso Steel DUO steampower

ascaso-logo

De STEEL serie gaat een stap verder en overstijgt het normale huishoudelijk gebruik. Het is een semi-professionele koffiemachine voor thuis, op kantoor en zelfs in kleine horeca gelegenheden. De STEEL DUO werd ontworpen door het ingenieursteam van Ascaso Factory in de versie UNO en DUO en is voorzien van een robuuste industriële behuizing die voldoet aan de eisen van de kritische gebruiker.

Een machine opgebouwd uit de hoogste kwaliteit materialen zoals RVS (roestvast staal) en brons en een minimaal gebruik van plastic. Met de STEEL DUO kun je koffie maken en gelijktijdig melkstomen vanwege de twee (duo) thermobloksystemen met ieder haar hoge druk pomp. Ook is de STEEL DUO voorzien van aparte heet water uitloop voor thee, café americano of long black. 

De PID versie bied een volledig professionele machine met bijbehorende prestaties! Een Ø 60mm filterdrager, instelbare OPV (Over Pressure Valve) en een fraai PID display voor perfecte temperatuurbeheersing, instelbare pre-infusie, stand-by optie en meer. Of wel; een professionele machine voor thuis!

←Bekijk hiernaast de Steel DUO (alleen zwart) en de Steel DUO PID (in zwart, wit of RVS).

Ascaso DUO Black

Ascaso DUO PID (zwart, wit of RVS)

Thermoblok groep
Thermische stabiliteit. Kwaliteit in het kopje. Roestvrijstalen water circuit vermindert kalkaanslag.
Onbeperkte stoom. Constante druk. Beveiligd tegen droogkoken.

Veilige koffie
Minimale afgifte van metalen naar de koffie door het gebruik van roestvrij staal.
Voldoet aan de Europese regelgeving EN 16889

Vers water
Het water wordt voortdurend vernieuwd en vers aangevoerd voor iedere koffie. De smaak en de geur van de koffie blijven onaangetast. Omdat het water niet in een boiler blijft staan, wordt het water pas verwarmd wanneer je het nodig hebt, waardoor de kwaliteit niet wordt aangetast.

Made in Barcelona
Met vooruitstrevende techniek en toewijding.