Skip to main content

3 modellen

Ascaso-BabyT-Zero Zwart Ascaso Baby T PLUS Wit

ascaso-logo

Hallo, Baby T

Baby T is geboren uit de Barista T model voor Horeca. Met dezelfde technologie en mogelijkheden en in een aangepast formaat (slechts 35 cm breed). Hiermee kun je een perfecte extractie creëren voor het gebruik in de Horeca, food truck, kantoor, maar vooral ook gewoon thuis!

Een 100% professionele espressomachine: multi-zetgroep, volledig met PID control (koffie en stoom), ongelofelijk nauwkeurige temperatuurstabiliteit en efficiënt gebruik van energie.

Een nieuw concept, een nieuwe technologie, gerealiseerd om als een (thuis)barista op professionele wijze espresso, cappuccino, flat white enz. te bereiden.

←Bekijk hiernaast of hieronder ↓ de Baby T ZERO met vibratiepomp, de Baby T ONE met rotatiepomp of de Baby T PLUS met rotatiepomp en nóg meer extra’s! Alle drie in verschillende kleuren te verkrijgen.

Ascaso Baby T ZERO      en      Ascaso Baby T ONE

Ascaso Baby T PLUS

Van Faema E-61  naar Ascaso T-technologie

Een verbetering van een oude traditie naar duurzame technieken.

De wereld verandert en de maatschappij vraagt om producten die duurzamer zijn met een betere energie-efficiëntie, gemakkelijker te gebruiken en langer meegaan. De professionele barista eist innovatieve producten zonder afbreuk te doen aan het eindresultaat. De espresso.

Bij Ascaso heeft het team van ingenieurs jarenlang gewerkt aan het differentiëren en perfectioneren van de espressomachines. En dit heeft ertoe geleid om oude gebruikte technieken opnieuw onder de loep te nemen en te baseren op duurzaamheid. In de jaren ’60 bracht de ontwikkeling van de Faema E-61 groep innovatie in de espressowereld. Het was meteen een succes en werd één van de meest gebruikte systemen in de geschiedenis van de espressokoffie. Zelfs vandaag nog gebruiken veel fabrikanten het of werken met de principes ervan.

Nu, 60 jaar later, zijn we aanbeland bij een nieuwe technologie zonder de tekortkomingen van de oude techniek.

Technologie T & Roestvrij Staal

Na de lancering van de Big Dream (Horeca machine), waarin we een traditie die al meer dan 100 jaar wordt gebruikt hebben doorbroken (namelijk het gebruik van materialen als koper en messing vervangen door Roestvast Staal), zijn we alsmaar door blijven ontwikkelen van unieke producten. Een product dat ook een keerpunt in de industrie zou betekenen.

Technology T, is een state-of-the-art multi-groep technologie. Technologie die volledig door Ascaso is ontwikkeld. Het biedt een grote thermische stabiliteit met een hoge mate van energie-efficiëntie (laag energieverbruik) en schoon en vers water in elk kopje koffie.

Multi-group technologie met PID control
Hoge prestaties op professioneel niveau: Gegarandeerde thermische stabiliteit (bij continu of wisselend gebruik). Hoge stoomproductie (aparte boiler met groot volume).

Veilige koffie
Minimale afgifte van metalen naar de koffie door het gebruik van roestvrij staal.
Voldoet aan de Europese regelgeving EN 16889

Vers water
Vermijd het gebruik van stilstaand, constant opgewarmd water om de koffie te bereiden. Het water voor iedere koffie komt rechtstreeks van de watervoorziening, waardoor vers, gefilterd water naar de groep wordt gebracht. Zonder de zuurstof van het water aan te tasten en de smaak van de koffie te veranderen.

Energie efficiënt
Een van de belangrijkste doelstellingen van de T-technologie was het verminderen van het energieverbruik van de machine. Wij leveren een gemiddelde besparing op van 50% in vergelijking met een traditionele machine en 25% in vergelijking met andere multi-boilermachines.