Skip to main content

De Quick Mill Pop(up) is een geavanceerde espressomachine. Leverbaar met thermoblock (model POP) of met een 0,45 L grote boiler (model POP UP). Model POP is voorzien van de bekende specifieke Quick Mill filterdrager en zetgroep, waar model POP UP voorzien is van de zogenaamde E61 filterdrager en formaat zetgroep. In beide gevallen zijn de filterdragers van roestvast staal! Niet alleen mooi en duurzaam, maar het laat zich ook gemakkelijker schoonmaken en vuil blijft minder makkelijk aan de filterdrager kleven.

Klik hieronder op de machine naar jouw keuze en ga naar de product pagina.

Quick Mill Logo

Met de Quick Mill POP en POP-UP espressomachine kun je als ‘thuisbarista’ het maximale uit je koffie kunt halen. De POP(UP) is vervaardigd uit de hoogste kwaliteit roestvrijstaal. De espressomachines van Quick Mill zijn beroemd om hun enorm lange levensduur. Het Quick Mill geheim schuilt in het gebruik van een thermoblock met koperen leiding(model POP). Dé oplossing tegen kalkaanslag. Deze Quick Mill espressomachine is erg snel op koffie temperatuur, dus binnen een paar minuten kun je van je eerste (espresso)koffie genieten. Voor de cappuccino drinkers is het ook goed nieuws, want binnen 10 seconden kan deze espressomachine stoom voor de mooiste cappuccino en latte machiato produceren.

Thermoblock Quickmill
water
Italcheck

Thermoblok groep
Thermische stabiliteit. Kwaliteit in het kopje. De koperen leiding vermindert kalkaanslag.
Onbeperkte stoom. Constante druk. Beveiligd tegen droogkoken.

Vers water
Het water wordt voortdurend vernieuwd en vers aangevoerd voor iedere koffie. De smaak en de geur van de koffie blijven onaangetast. Omdat het water niet in een boiler blijft staan, wordt het water pas verwarmd wanneer je het nodig hebt, waardoor de kwaliteit niet wordt aangetast.

Made in Italy 
De machines van Quick Mill worden met de hand gemaakt in Milaan (Italie) en voldoen aan de Italcheck normering.